VELIKE NAPETOSTI MEĐU VLADAJUĆIMA: / HDZ-ovci bez komentara na Kovačićevu izjavu

Image
Foto: PIXSELL, Zeljko Lukunic
25.4.2016.
15:38
PIXSELL, Zeljko Lukunic
VOYO logo

"Nisam upoznat s tom informacijom", "Nisam čuo izjavu, kad čujem onda ću je komentirati", uzvratili su Brkić i Čuljak na traženje novinara da komentiraju

Image
ISTAKNUTI ČLAN MOSTA: /

'Moja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini je završena i više nije moguća!'

Image
ISTAKNUTI ČLAN MOSTA: /

'Moja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini je završena i više nije moguća!'

Kovačićevu izjavu, koja unosi novi zaplet u turbulentan odnos HDZ-a i Domoljubne koalicije i Mosta, prenijela je u ponedjeljak Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTAKNUTI ČLAN MOSTA: ‘Moja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini je završena i više nije moguća!’

"Onaj tko nije u stanju provesti reformu unutar vlastitih redova sasvim sigurno nije sposoban napraviti reformu ni za opću dobrobit društva. Što se mene tiče, daljnja suradnja s HDZ-om na nacionalnoj razini ovim je završena i više nije moguća, u Saboru, kao ni u drugim tijelima ne trebaju računati na moju podršku, a Most će se o svemu izjasniti kroz nekoliko dana", izjavio je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija na odabir Škaričića

Ta je izjava uslijedila nakon što je HDZ za novog/starog predsjednika omiškog ogranka izabrao Ivana Škaričića, njegovog starog suparnika u borbi za vlast u Omišu. Kovačić je žalostan, piše Slobodna, i zbog lokalne i zbog nacionalne politike, jer je to, prema njegovu mišljenju, jasan znak kojim putem HDZ namjerava ići.

Novi element u odnosima koalicijskih partnera nije želio komentirati ni HDZ-ov potpredsjednik Damir Jelić, koji je novinare uputio na glasnogovornika stranke Ivana Jabuku. "Kad gospodin Jabuka dogovori s vama izjavu, rado ćemo to prokomentirati, možda čak i ja", rekao je Jelić novinarima u Hrvatskom saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konferencija Bože Petrova

Iz Mosta su objavili kako će Božo Petrov u 17 sati dati izjavu za medije u zagrebačkom sjedištu stranke. Nisu naveli o čemu će govoriti Petrov, no pretpostavlja se da će biti govora o izjavi Ivana Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo