UTRKA ZA PANTOVČAK / VELIKA ANKETA Tko je najbolji predsjednički kandidat političkog centra?

Image
Foto: PIXSELL

Koji potencijalni kandidat političkog centra može privući najviše birača?

5.7.2019.
8:31
PIXSELL
VOYO logo

Iako su ponekad radikalnije desne i radikalnije lijeve opcije glasnije i vidljivije u medijima, ipak najviše glasača na izborima glasa i podržava stranke koje se drže lijevog i desnog centra. 

U novoj velikoj anketi portala Vijesti.hr pitamo vas koga smatrate najboljim kandidatom političkog centra u utrci za Pantovčak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U anketu smo uvrstili aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović koja, iako još nije objavila kandidaturu, je najizglednija kandidatkinja najveće stranke desnog centra HDZ-a. 

Uz nju, tu je još i kandidat najveće stranke lijevog centra, Zoran Milanović. Iako se smatra kako ga je u kampanju "ugurala" desnica, i popularni pjevač Miroslav Škoro može se smatrati kandidatom desnog centra pa možete glasovati i za njega. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANCI

U teoriji liberali predstavljaju politički centar pa u našoj anketi možete glasovati i za potencijalne kandidate iz liberalnih stranaka. Iz HSLS-a smo uvrstili predsjednika stranke na odlasku Darinka Kosora i bjelovarskog gradonačelnika Darija Hrebaka, a iz HNS-a predsjednika Ivana Vrdoljaka i međimurskog župana Matiju Posavca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U europskoj liberalnoj stranci iz ALDE su još i GLAS, IDS iz Pametno. U anketi možete glasovati za predsjednicu GLAS-a Anku Mrak-Taritaš, predsjednika IDS-a Borisa Miletića i predsjednicu stranke Pametno Marijanu Puljak.

Političkim centrom predstavlja se i stranka Reformisti pa u anketi možete glasovati i za njezinog predsjednika i varaždinskog župana Radimira Čačića. Iako ih mnogi smatraju strankom desnice, Most je svoju političku vidljivost izgradio na paroli o reformama i odmaku od ideoloških ratova pa se i njih dijelom može smatrati centrom. Anketu zaključuju predsjednik Mosta Božo Petrov i Tomislav Panenić koji je izbačen iz saborskog kluba Mosta kada je najavio da će se kandidirati za predsjednika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketu tko bi bio najbolji antisistemski kandidat možete ispuniti OVDJE

Anketu tko bi bio najbolji kandidat ljevice i lijevog centra možete ispuniti OVDJE 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anketu tko bi bio najbolji kandidat desnice i desnog centra možete ispuniti OVDJE

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo