VATROGASCI ĆE MALE SPORTAŠE KOJIMA SU ZAPALJENI KOMBIJI VRATITI KUĆI: / 'Srce vatrogasaca je veće i jače od ijednog zla'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

U ranim jutarnjim satima izgorjela su dva kombija s kojima je dvadesetak djece došlo na kickboxing turnir u Zagrebu

16.12.2018.
14:42
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Djeca vodičkog Taekwondo kluba "Hrvatski branitelj dragovoljac", koji su zajedno s trenerima i pratnjom došli u Zagreb na turnir, našli su se u velikim problemima nakon što su jutros u Zagrebu zapaljena dva kombija šibenskih registracija s kojima su stiglo. No, uskočili su zagrebački vatrogasci koji su ponudili pomoć pa će tako djeca sretno stići kući.

"Srce vatrogasca je veće i jače od ijednog zla! Vatrogasci Zagreb (JVP i VZGZ) ponudilI su pomoć u prijevozu naše dice doma!", objavili su na svom Facebooku vodički vatrogasci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[nethr_galerija url=https://net.hr/danas/crna-kronika/u-zagrebu-zapaljena-dva-kombija-sibenskih-registracija-prevozili-su-djecu-na-turnir/#1]

Image
U ZAGREBU ZAPALJENA DVA KOMBIJA ŠIBENSKIH REGISTRACIJA: /

Prevozili su djecu na turnir; 'Rekli su mi da se sumnja na BBB'

Image
U ZAGREBU ZAPALJENA DVA KOMBIJA ŠIBENSKIH REGISTRACIJA: /

Prevozili su djecu na turnir; 'Rekli su mi da se sumnja na BBB'

'Najstrože osuđujemo ovaj čin'

"Uvijek smo pomagali našu zajednicu i sportske prijatelje kao i ovaj put gdje su naši prijatelji išli na natjecanje u Zagreb te nam se to sve vrati na ovakav način. Najstrože osuđujemo ovaj čin i zgražamo se nad njim u nadi da će se počinitelj pronaći i adekvatno kazniti", poručilo je vodstvo malonogometnog kluba "Heroji 2007." u čijem je vlasništvu jedan od kombija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u 5 sati ujutro vatrogasci su počeli s gašenjem kombija u Savskom Gaju koji se nalazio između drugih vozila i požar je ubrzo ugašen. 50 metara dalje zapaljen je još jedan kombi, također šibenskih registracija, te su vatrogasci na njemu ugasiti požar. Ti kombiji su bili prijevozno sredstvo djece kojim su stigli na kickboxing turnir u Zagrebu.

U cijelom incidentu nema ozlijeđenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Rano ujutro probudio nas je žamor'

Citroen Jamper koji je u vlasništvu MNK Heroji 2007. potpunosti je izgorio, a oštećen je i drugi Mercedesov kombi koji je na leasingu i kojeg koristi gradski parking Vodice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na turnir smo došli jučer u Zagreb i uspješno smo ga odradili. Nakon turnira s djecom smo obišli Advent u Zagrebu i pošli na počinak u hostel Arena. Rano ujutro nas je probudio žamor i dočekao strašan prizor. Kombi u vlasništvu MNK Heroja totalno je bio zapaljen, a minibus je počeo gorjeti. Brzo smo pristupili gašenju vatrogasnim aparatima, tako da smo ga u zadnji tren spasili“, ispričao je Toni Ivasa, predsjednika Kickboxing kluba Vodice za InfoVodice.

"Danas se odigrava utakmica Dinamo – Hajduk, ali ovdje se radi o djeci, šta su ona kome skrivila", komentirao je Ivas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kazali su mi da se sumnja na BBB'

Marko Živković koji je bio u pratnji ispričao je za Šibenski portal kako su se nakon turnira treneri i djeca uputili na Zagrebački advent, a nakon toga se vratili u hostel u kojem su bili smješteni. Kazao je kako su oko četiri ujutro kombiji počeli goriti te kako su cijelo jutro na terenu policajci.

“Ono što su mi uspjeli kazati je da se sumnja na Bad Blue Boyse, no ništa se neće točno znati dok ne završi očevid”, rekao je Živković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji su nam kazali kako je očevid u tijeku. S obzirom da se danas u Zagrebu igra utakmica Dinamo – Hajduk, pitali smo policiju i sumnjaju li na navijački obračun, no rekli su tek kako traje očevid.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo