prekrasna gesta / Vatreni velikog srca: Rakitić bolesnom Teu (6) osigurao put u Barcelonu i upoznavanje svih idola!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Tužna sudbina ovog dječaka poprimila je malo vedrije obrise kad su saznali što im sprema hrvatski nogometni reprezentativac

23.9.2018.
22:21
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Obitelj šestogodišnjeg Tea Taribe iz Supetarske Drage na otoku Rabu nije ni slutila da će zloćudna bolest srca njihovom sinu naposlijetku priuštiti jedan od najljepših trenutaka djetinjstva.

Maleni Teo imao je samo tri mjeseca kad je njegov pedijatar na redovnom pregledu primijetio da dječaku srce ubrzano kuca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljne pretrage pokazale su da Teo ima tešku srčanu manu zbog koje je morao hitno biti hospitaliziran. Punih devet mjeseci proveo je u bolnici, a s navršenih godinu dana morao je na operaciju. Prva nije uspjela, a nakon drugog pokušaja bilo je više sreće pa su njegovi roditelji Doris (30) i Marko (37) mogli odahnuti.

Tužna sudbina ovog dječaka poprimila je malo vedrije obrise kad je u obiteljskoj kući Tariba jednog dana zazvonio telefon. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko dana primili smo telefonski poziv u kojem nam je rečeno da jedan naš poznanik, veliki humanitarac i još veći čovjek, koji u cijeloj ovoj priči želi ostati anoniman, Teu želi pokloniti nogometnu loptu s potpisima svih igrača nogometnog kluba Barcelona. Za 50.000 kuna kupio ju je na humanitarnoj aukciji organiziranoj od strane udruge ‘’Veliko srce malom srcu’’. Da stvar bude bolja, isti taj čovjek je Teu, a i cijeloj našoj obitelji, organizirao put u Barcelonu gdje će Teu u nogometnom kampu loptu uručiti osobno Rakitić", priča oduševljena Doris Tariba, dodajući kako je Teo ipak još premalen da bi shvatio što se događa. 

"Ovako nešto nismo očekivali, još mi se čini kao da se ovo događa nekome drugome. Svi smo jako euforični, pomalo i zbunjeni, no sigurno da je riječ o događaju koji ćemo pamtiti cijeli život", zaključila je Doris za 24 sata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo