BRKIĆ OBJAVIO VUČIĆEV HUŠKAČKI GOVOR IZ 1995.: / 'Može li on uvesti Srbiju u EU?'

Image
14.12.2016.
11:24
VOYO logo

Uz status je stavio i snimku govora Aleksandra Vučića, tada člana Šešeljeve Srpske radikalne stranke, u okupiranoj Glini u ožujku 1995. godine

"Političko vodstvo RS ne razumije način funkcioniranja EU-a, a prema zadnjim reakcijama, niti prihvaća njezine demokratske vrijednosti. Umjesto ozbiljnog i odgovornog pristupa pregovorima, oni po već viđenom prizemnom balkanskom načinu ponašanja konstruiraju i skreću pozornost sa srži problema, a to je da za pristupanje EU-u moraju ispuniti potrebne uvjete kao što su to morale učiniti i ostale članice EU-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga putem medija šalju svađalačku izjavu punu mržnje i frustracije protiv Republike Hrvatske kao da nisu ništa naučili iz bliske prošlosti.

Podsjetio bih ga da smo se takvih prijetećih izjava već naslušali i danas su one otužne. Predlažem predsjedniku Vlade RS Vučiću da pogleda video iz ožujka 1995. na ovoj poveznici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Vučić kojim slučajem prepozna govornika na snimci, nadam se da će se i on složiti da tvrdnje o velikosrpskoj agresiji na Republiku Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu nisu, kako on ističe – floskule. To je, nažalost, bila surova životna realnost!!!!", piše u Brkićevom statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo