loš posao u njemačkoj /

Požalio se na poslodavca, odgovorila mu njegova kćer: 'Kad je sposoban s*ebati svoje dijete, zašto ne bi i vas'

Image

Jedan od Hrvata s negativnim iskustvom iz Njemačke požalio se u Facebook grupi u kojoj se okupljaju Hrvati koji traže posao u inozemstvu kako je 'nasjeo na foru'

15.5.2017.
20:29
VOYO logo

Iako mnogi Hrvati koji odu u inozemstvo raditi, redovito u svoju zemlju navraćaju sretni, zadovoljni i puni pozitivnih iskustava, kod nekih nije takav slučaj.

Jedan od Hrvata s negativnim iskustvom iz Njemačke požalio se u Facebook grupi u kojoj se okupljaju Hrvati koji traže posao u inozemstvu kako je 'nasjeo na foru', piše Croexpress.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otvorio obrt, prijavio se kod njega, živio na baušteli dva tjedna. Nije mi platio ni centa. Prijavio je auto na mene, dobio sam porez za platiti", rekao je.

Poslije neugodnog iskustva vratio se u Hrvatsku, a varalica, kaže prevareni, prima njemačku socijalnu pomoć, uz to da na ovaj način navlači ljude na rad u Njemačkoj i tako 'zarađuje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je bizarnija činjenica da se u komentarima javila i djevojka koja tvrdi da joj je varalica otac, piše Croexpress.

"Dotični je moj otac. Žalosno i ružno što to moram reći, ali nažalost cijeli život je bio takav, uvijek svoju guzi*u gledao, uvalio nas u gov*a sve redom. Mlađi brat je bio prošle godine kod njega i isto mu je s*anja napravio", kazala je djevojka.

"Takav je, ako naletite na njega zaobiđite ga u širokom luku. Vama želim svu sreću da riješite sve jer moj brat još uvijek nije. Kad je sposoban svoje dijete s*ebati, zašto ne bi i vas", požalila se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo