SUPERSTAR / Vanessa je prošla u TOP 12: 'San mi je da mi glazba postane posao'

Image
Foto: RTL

Vanessa je rođena u Austriji, ali je velik dio djetinjstva provela u Hrvatskoj kod bake. Odlučila je na audiciji izvesti pjesmu 'Dajem ti rič' od Dalmatina uz klavir. Žiri se iznenadio kada je Vanessa rekla da će ona svirati. Ganula je sve članove, a isto to je napravila i na posljednjem nastupu kada je otpjevala pjesmu Jamesa Browna 'It's a Man World'

12.11.2023.
23:10
RTL
VOYO logo

"Meni je najveći san da mi glazba bude posao. Slava mi ne znači baš puno, no bih htjela postati zvijezda jer volim pjevati. Sviđa mi se taj biznis", rekla je Vanessa Kralj kratko nakon recalla. Ona je jedna od onih čije će nastupe gledatelji od iduće subote, 18. studenog, moći pratiti uživo na RTL-u.

Vanessa je doputovala iz Austrije zbog nastupa u 'Superstaru'. "Prijavila sam se u 'Superstar' jer mi je cilj baviti se glazbom. Uvijek sam htjela biti pjevačica na velikim pozornicama i mislim da je tu na 'Superstaru' velika šansa da se to dogodi", ispričala je Vanessa na audiciji, gdje su joj kao podrška stigli roditelji, sestra i dečko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanessa je rođena u Austriji, ali je velik dio djetinjstva provela u Hrvatskoj kod bake. Odlučila je na audiciji izvesti pjesmu 'Dajem ti rič' od Dalmatina uz klavir. Žiri se iznenadio kada je Vanessa rekla da će ona svirati. Ganula je sve članove, a isto to je napravila i na posljednjem nastupu kada je otpjevala pjesmu Jamesa Browna "It's a Man World".

"Vladaš vokalom, vladaš scenom, vladaš emocijom. Izabrala si pjesmu od možda meni pet najljepših ikad napisanih s baš jakom porukom koliko je žena važna", rekao je Filip Miletić, a s njim se složila i Severinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propuštenu epizodu 'Superstara' pogledajte na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo