NAPRAVILI PRAVI KAOS / Vandali demolirali prostorije HDZ-a u Karlovcu

Image
Foto: PIXSELL

Nepoznate osobe provalile su i demolirale prostorije HDZ-a u Karlovcu. Iščupali su vrata, porazbijali prozore te iza sebe ostavili pravi kaos.

21.11.2011.
11:32
PIXSELL
VOYO logo

Koliko daleko mogu ići protivnici politike HDZ-a pokazuje slučaj u Karlovcu, gdje su nepoznati vandali provalili i demolirali prostorije HDZ-a na Mažuranićevoj obali.

Iščupali su vrata, porazbijali prozore, razbacali stolice te iza sebe ostavili pravi kaos.

Provala u stranačke prostorije HDZ-a u Karlovcu najvjerojatnije nije politički motivirana, iako provalnici nisu ukrali vrijednu elektroničku tehniku, već samo nađenih 550 kuna u kovanicama, izvijestio je HDZ na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župan Ivan Vučić, predsjednik županijskog HDZ-a, osudio je taj divljački čin, prema komu bio počinjen, čak da je provaljeno u prostorije političkih suparnika. Po njegovim riječima članstvo je bilo sinoć u stranci do 21 sat, potom su zaključali vrata, a djelatnice su jutros oko sedam sati našle provaljena vrata, razbacane papire, ladice i stolice.

Tijekom policijskog očevida utvrđeno je da su provalnici odnijeli 550 kuna u kovanicama (za uređaj za kavu), a počinjena je i materijalna šteta za još dvije tisuće kuna zbog štete na vratima i bravama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo