UZRUJANI PUPOVAC POBJESNIO U SABORU: / 'Sve iznimni katolici i suverenisti koje ugrožavaju pederi i Srbi...'

Image
Foto: screenshot / YouTube

'Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami.

13.2.2019.
23:41
screenshot / YouTube
VOYO logo

Do kasno navečer u srijedu potrajala je rasprava u Hrvatskom saboru o vjerodostojnosti potpisa za referendum o promjenama izbornog sustava koje je prikupkljala građanska inicijativa "Narod odlučuje".

Tijekom rasprave, netipično za njega, zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac imao je vrlo oštar istup u kojem je pobijesnio na neke zastupnike opisavši ih nimalo lijepim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'NAROD ODLUČUJE' NE ODUSTAJE: /

Žele sudjelovati na sjednici Odbora za Ustav o provjeri broja potpisa za referendum

Image
'NAROD ODLUČUJE' NE ODUSTAJE: /

Žele sudjelovati na sjednici Odbora za Ustav o provjeri broja potpisa za referendum

'Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu...'

"Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znaju tko su, što su, kuda će i kako sa sobom. Pa tako kao što su jučer pljuvali po Beogradu, danas pljuju po Bruxellesu. A sebe nikako da pogledaju tamo gdje se treba pogledati – u očima drugih ili u ogledalu", kazao je ozlojeđeni Pupovac.

Imenom je prozvao zatsupnika Hrvoja Zekanovića rekavši da je "junak koji druge proglašava homoseksualcima i bježi van iz ovoga Sabora".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sramota me dijeliti ovu dvoranu s ljudima koji tako misle'

"Sramota me dijeliti ovu dvoranu s ljudima koji tako misle i tako govore o drugim ljudima. I oni bi ovoj zemlji trebali donijeti prosperitet? Oni bi ovoj zemlji trebali osigurati pravi identitet? Slobodarstvo? Zapravo nas vraćaju u crni mrak. Zato ovo doista nije pitanje jesu li ljudi koji su radili ovaj posao koji im je povjerila Vlada napravili taj posao kako valja. Ovo je priča o onima koji su skupljali potpise i koji su vodili kampanju. Koji su se služili najnedopuštenijim sredstvima da jedva skupe potpise...", kazao je Pupovac za saborskom govornicom.

"Svaka hulja se danas može pozivati na volju naroda. I zato nam jeste tako kako nam jeste i bit će nam tako sve dotle dok narod ne prozre te hulje", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo