Kakav je to čovjek /

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Monstrum masakrirao male psiće i bacio ih gospođi u dvorište

Image
Foto: Facebook

Gospođa koja je našla psiće rekla je da je u šoku

17.1.2019.
11:14
Facebook
VOYO logo

Netko je jutros u dvorištu gospođe iz Sigeca, mjesta 10-ak kilometara udaljenog od Koprivnice, ostavio mrtve štence u vreći. Gospođa je doživjela šok i javila se udruzi "Šinterice dobrog srca" koja je sve objavila na svojem Facebooku. 

"Dobili smo uznemirujuće fotografije u inbox od jedne naše udomiteljice, koja je jutros u svom dvorištu pronasla vreću. Preplašila se da je netko bacio otrov da naškodi njezinim životinjama, ali dok se približila i pogledala, od šoka nije mogla doći sebi. Kaže da ide popiti tabletu za smirenje.

Netko je svojoj kuji pružio "zadovoljstvo da se ostvari kao majka" pa joj ubio štence.
Krasan čin za četvrtak ujutro, zar ne? Probudiš se, popiješ kavu i rakiju, naždereš se, izađes van, vidiš da ti se kuja, o kojoj ne vodiš brigu koti, uzmeš štence, staviš ih u vreću i baciš u tuđe dvorište (vjerovatno na putu do dućana).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se vratiš kući svojoj obitelji, nastaviš sa životom. Imaš pravo glasat na izborima, bit član društva, iako si izrod i nemaš ljudskosti ni koliko je crno pod noktom. Daš velečasnom 200-300kn da ti posveti kuću i kao da nikad zlotvor bio nisi. Ali jesi, zlotvor si. Najveći si gnoj ljudske rase", stoji među ostalim u objavi Šinterica dobrog srca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo