Uživajte još malo u suncu, stiže pogoršanje!

Iako već danima uživamo u suncu i pravim proljetnim temperaturama sredinom tjedna nakratko će nam zasmetati kiša, koja će padati u gotovo cijeloj Hrvatskoj.

16.3.2014.
14:41
VOYO logo

Posljednji dan vikenda na Jadranu i u zapadnim dijelovima započeo je pretežno sunčano s malom do umjerenom naoblakom. U istočnim predjelima ima više oblaka, no prevladava suho vrijeme.

Puše slab do umjeren, ponegdje i jak zapadni i sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 16 do 22 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temperature rastu do 23°C

Sunčano s malom do umjerenom naoblakom nastavit će se i u ponedjeljak i utorak. Vjetar većinom slab, u sjeveroistočnim predjelima i na Jadranu ponegdje umjeren sjeverozapadnjak.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom 2 do 7 °C, u gorskim predjelima i malo niža, a na Jadranu između 5 i 10 °C. Najviša dnevna većinom od 17 do 23 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu kiša

U srijedu će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a najoblačnije uz ponegdje malo kiše bit će na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici.

Navečer i u noći od srijede na četvrtak naoblačenje i mjestimice prolazna kiša očekuje se u istočnoj Slavoniji i Baranji. Vjetar većinom slab, u unutrašnjosti u ponedjeljak umjeren sjeverozapadni, a u srijedu jugozapadni i zapadni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo