UŽIVAJTE JOŠ MALO U SUNCU JER NAM DOLAZI KIŠA! / Evo kakvo će vrijeme obilježiti idući tjedan i blagdan Uskrsa

Image
Foto: Miranda Cikotic/Marko Lukunic/PIXSELL/DHMZ

Uživajte u sunčanoj nedjelji i jednako toplom ponedjeljku jer nas već od utorka očekuje promjena vremena koja će donijeti kišu i svježije vrijeme.

9.4.2017.
11:13
Miranda Cikotic/Marko Lukunic/PIXSELL/DHMZ
VOYO logo

Tijekom današnjeg dana diljem zemlje prevladavat će pretežno sunčano vrijeme, osobito na Jadranu. U središnjim predjelima prijepodne, a u istočnim sredinom dana i popodne, očekuje se umjerena, mjestimice i povećana naoblaka. Vjetar većinom slab, a na Jadranu sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka sezati će do 22 °C, prognoza je to Državnog hidrometeorološkog zavoda koji predviđa kako će ponedjeljak biti još topliji, no već od utorka u većini unutrašnjosti i na sjevernom dijelu Jadrana ponovno će biti promjenljivije i svježije, uz mjestimičnu kišu, na moru, a zapuhat će i bura.

Nestabilnije od utorka

Prema najavama meteoriloga HRT-a od utorka nas očekuje nestabilnije, promjenljivo oblačno i svježije vrijeme, mjestimice s kišom, i to uglavnom u obliku lokalnih pljuskova, koje može pratiti i grmljavina. U srijedu većinom suho i djelomice sunčano. Vjetar uglavnom slab zapadni i sjeverozapadni, uz obalu jugozapadni, a u utorak će prolazno zapuhati umjerena i jaka bura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od četvrtka pa sve do nedjelje u unutrašnjosti se očekuje promjenjivo vrijeme s mjestimičnom kišom, ali će se dnevne temperature zraka kretati oko ugodnih 20 Celzijevih stupnjeva.

Kišni Uskrs

Na sam Uskrs u unutrašnjosti nas očekuje kišovito vrijeme s dnevnim temperaturama oko 18 Celzijevih stupnjeva. Za razliku od kopna, na Jadranu će uskrsni vikend, prema trenutnim prognozama, biti stabilniji te se ne očekuje kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Foto: dhmz
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo