Uzimali 3.900 kuna za članarinu, a sada zatvaraju teretanu

Najskuplja zagrebačka teretana World Class u Green Goldu uskoro se zatvara. No, bez obzira na to, još su prošlog tjedna prodavali skupe godišnje članarine po cijeni od 3.

9.7.2014.
13:59
VOYO logo

Informaciju o zatvaranju potvrdili su u tvrtki, a razlog je loše poslovanje. O tome što će biti s korisnicima koji su tamo mogli vježbati isključivo ako su uplatili članarinu za 12 mjeseci unaprijed, nisu znali reći, piše Jutarnji list.

'O svemu se još raspravlja, a kada donesemo konkretnu odluku, bit ćete obaviješteni', kratak je bio menadžer kluba Vedran Žanko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali bez novca i teretane

Već je jučer većini članova postalo jasno da je kraj blizu. Bez najave su otkazani grupni programi, a radno|Jutarnji list vrijeme je skraćeno. Dan prije, djelatnike su obavijestili da situacija nije dobra. No, oni su to i tako znali, jer im uprava duguje nekoliko plaća, a u posljednje vrijeme njihovi kolege počeli su masovno napuštati tvrtku.

'Platila sam prije nekoliko dana članarinu, a sada sam saznala da je neću moći iskoristiti', bijesna je jedna korisnica. Druga se boji da će na kraju ostati i bez novca i bez teretane, jer joj ne odgovara ići u Westin - podružnicu World Classa koju bi joj mogli ponuditi kao alternativu. U Westinu je konstantno gužva i bez novih članova pristiglih iz dvorane koja je krahirala. http://www.jutarnji.hr/propala-najskuplja-teretana-u-zagrebu--world-class-iz-green-golda--jos-prosli-tjedan-uzimali-su-3900-kuna-za-clanarinu--a-sada-se-zatvaraju/1204916/

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike