'UZELA JE PRVO ŠTO JE IMALA, TO JE SPORTSKA MAJICA': / Odvjetnik pokušao objasniti odjeću riječke pročelnice koja je razbjesnila javnost

Image
Foto: YouTube

Vera Begić Blečić nakon nešto manje od mjesec dana puštena je iz istražnog zatvora u Puli, ali su joj određene mjere opreza

15.9.2018.
21:54
YouTube
VOYO logo

Riječka pročelnica za sport Vera Begić Blečić, koja je pijana skrivila prometnu nesreću, puštena je iz pritvora, a zatvor je napustila u majci s natpisom "Iznad svih", što je razbjesnilo javnost.

Vera Begić Blečić nakon nešto manje od mjesec dana puštena je iz istražnog zatvora u Puli, ali su joj određene mjere opreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona ima mjeru opreza zabrane upravljanja motornim vozilom i suglasna je s time jer ne misli više voziti i obavezna javljanja u nadležnu policijsku postaju", kaže Milenko Škrlec, odvjetnik Vere Begić Blečić za Dnevnik.hr

Image
NEVIĐENA DRSKOST: /

Sve je razbjesnila poruka na majici riječke pročelnice koja je vozeći pijana usmrtila čovjeka

Image
NEVIĐENA DRSKOST: /

Sve je razbjesnila poruka na majici riječke pročelnice koja je vozeći pijana usmrtila čovjeka

'Iznad svih'

Po izlasku iz pulskog zatvora, prema pisanju Glasa Istre, Begić Blečić se ispričala obitelji poginulog. Međutim, zatvor je napustila u odjeći koja je izazvala negativne komentare. Njen odvjetnik sada je to pokušao objasniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzela je prvo čisto što je imala, a to je sportska majica nogometnog kluba, na kojoj piše iznad svih", pojasnio je odvjetnik Škrlec.

Podsjetimo, pod utjecajem alkohola Begić je skrivila sudar na istarskom ipsilonu u kojemu je poginuo Igor Soldatić. Još je uvijek djelatnica grada, ali je pod suspenzijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezinim puštanjem na slobodu šalje se loša poruka

Puštanjem na slobodu osumnjičene pročelnice, smatra sudski vještak za cestovni promet Goran Husinec, građanima se šalje loša poruka. "Potencijalni počinitelji takvih kaznenih djela, koja se ponavljaju pod utjecajem alkohola su sada vidjeli da ako nešto naprave da im se neće dogoditi ništa strašno i da će malo biti u zatvoru i da će se nakon nekog kraćeg boravka u zatvoru braniti sa slobode", kazao je za Dnevnik.hr Husinec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istraga bi trebala završiti tijekom 6 mjeseci, a nakon čega je moguće podizanje optužnice", smatra odvjetnik Škrlec. Iz grada Rijeke poručuju "da do završetka istrage pročelnica ostaje suspendirana, a o rezultatima istrage ovisi i sudbina njezinog radnog mjesta".

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo