Uz očevo, na nadgrobnoj ploči našli i ime susjede

'Majka, kći i ja prenerazile smo se kad smo ugledale što su nam učinili. U prvi mah pomislile smo da smo pogriješile grobno mjesto.

2.11.2011.
9:29
VOYO logo

Nadia Vrban bila je neugodno iznenađena kad je pred blagdan Svih Svetih odlučila urediti grob svog pokojnog oca Vladimira Hosta na groblju u Viškovu jer je na nadgrobnom spomeniku bilo uklesano ime nedavno preminule susjede.

Kako je ubrzo utvrdila, radnici Klesarije Kamik, koju su angažirali Vrbanini susjedi, pogriješili su grobno mjesto, te s groba njezina oca skinuli nadgrobni spomenik, uklesali ime u srpnju preminule susjede, pa ga uredno vratili na svoje mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Majka, kći i ja prenerazile smo se kad smo ugledale što su nam učinili. U prvi mah pomislile smo da smo pogriješile grobno mjesto. Stavili su ime i sliku žene koja uopće nema veze s našom obitelji. Majka se prva pribrala i shvatila da je riječ o našoj nedavno preminuloj susjedi, čije se grobno mjesto nalazi na sasvim drugoj strani groblja u Viškovu", kaže Vrban.

'Priča nije gotova'

Vrban je kontaktirala Klesariju Kamik i s vlasnikom Veljkom Katićem dogovorila da će njegovi radnici popraviti ono što su greškom učinili i nadgrobnu ploču vratiti u prvobitno stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radnici su došli u ponedjeljak i izbrisali tuđe ime, te uklonili fotografiju s naše nadgrobne ploče. Međutim, za mene ovo nije gotova priča. Tražim od Klesarije da postave novu nadgrobnu ploču. Vidjet ćemo hoćemo li se uspjeti dogovoriti, ali u suprotnom slučaju spremna sam i na podizanje tužbe. Moj je otac bio jako dobar čovjek. Njegov je grob za mene sveto mjesto i ne možete ni zamisliti kako sam se osjećala kad sam vidjela da je netko dirao njegovo posljednje počivalište, rekla je Vrban zaNovi list.

Vlasnik Klesarije Kamik ističe kako je svjestan da su njegovi radnici učinili grubu pogrešku, te se ispričava Nadiji Vrban i cijeloj njezinoj obitelji na neugodnosti koju su doživjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo