UZ BOK S LONDONOM, NEW YORKOM I BERLINOM: / Zagreb priprema senzaciju, traži se krevet više!

Image

Zimska turistička sezona u metropoli počinje puno prije nego inače, a ove godine prepuna je događanja.

13.11.2016.
23:12
VOYO logo

Beč više nije u modi - nego Zagreb. To je postalo poznato još za vrijeme prošlogodišnjeg adventa. Ove godine ide se korak dalje - sprema se spektakl s jednim od najboljih DJ-a današnjice, a u glavnom gradu uskoro neće biti slobodnih kreveta, javlja RTL Televizija.

Stižu brojni DJ-i

"Počinjemo s jednim od najvećih dočeka Nove godine u Europi sigurni smo u to. Stižu Armin van Buren, Sadner van dorn, Mortr i drugi DJ-i nastavljamo još 6 dana. Sveukupno 7 dana u Areni Zagreb", kaže Luka Jureško, glasnogovornik Croatia winter music festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Croatia winter music festival planira okupiti oko 100 tisuća ljudi. "Mi se stavljamo bok uz s Londonom, Berlinom, New Yorkom, Los Angelesom", dodaje.

Smještajni kapaciteti

Smještajni kapaciteti već se popunjavaju. U Zagrebu je 5000 kreveta koje izdaju obiteljski iznamljivači, po najavama to bi moglo biti malo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za lanjski advent ostvareno je 120 tisuća noćenja, a ove se očekuje rast od pet do 10 posto. Najveći ljubitelji Zagreba su Južnokorejanci, Amerikanci i Nijemci.

Snježna kraljica

Za kraj adventa u Zagrebu sprema se i Snježna kraljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nova tehnologija je došla na Sljeme. To su tvornice koje proizvode snijeg u sebi i bacaju ga van sebe. Znači one na plus dvadeset rade snijeg", kaže Igor Žiljak, voditelj skijaških staza na Sljemenu.

Image

Za dva tjedna u Zagrebu će i hrvatski tenisači pokušati osvojiti Davis Cup. Samo finale već je osiguralo da zimska turistička sezona u metropoli počne puno prije nego inače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo