UVJEREN U POBJEDU / 'Tko želi iskoristiti stranku za interese neka ide van'

Na svečanom obilježavanje 25. obljetnice Prvoga općeg sabora HDZ-a u Lisinskom stigli su brojni članovi stranke.

24.2.2015.
20:50
VOYO logo

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je na samom početku svečanosti u Lisinskom u povodu 25. obljetnice stranke pozdravio sve branitelje.

"Pozdravljam junake, koji su pod vodstvom vrhovnika i prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, obranili i oslobodili Hrvatsku", rekao je. Naglasio je kako je njegova stranka antitotalitarna te najavio da će HDZ vratiti pokroviteljstvo Sabora nad komemoracijom u Bleiburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuđmanove zasluge

"HDZ nije bio stranka opasnih namjera. HDZ je bio i jest stranka domoljublja koja nikome nije prijetila. Još ima onih koji pokušavaju umanjiti Tuđmanovezasluge, ali takvih je sve manje", kazao je.

Dodao je da će u Zagrebu na dostojnom mjestu podići spomenik Franji Tuđmanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ će preuzeti odgovornost za Hrvatsku

Šef HDZ-a je istaknuo ako netko ima namjeru da iskoristi stranku za svoje interese neka odmah izađe, dodajući da stranka ima veliku potporu hrvatskih građana te da je njihov cilj preuzeti odgovornost za Hrvatsku. Osvrnuo se i na aktualnu vlast te rekao da je za krizu u državi kriva Vlada.

Odlazak mladih

"'Hrvatska puna života' je njihov slogan, ali Hrvatska je u mnogim krajevima na izdisaju", osvrnuo se na slogan Hrvatske turističke zajednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo