MODRIĆ VJERUJE U USPJEH / 'Uvjeren sam da možemo otići do kraja'

U stožeru hrvatske reprezentacije jedina je tema Irska. Napetost raste pa i motor ekipe tvrdi, ključ je da u nedjelju padnu Trappatonijeve trupe, a onda kreće pobjednički val.

7.6.2012.
19:17
VOYO logo

Nema kraja problemima Slavena Bilića. Nakon Dejana Lovrena i Ivice Olića, zbog ozljede je otpao i Ivo Iličević.

Na prvom treningu u Poljskoj Iličević je dobio udarac u list, a nešto što se činilo kao lakša ozljeda na kraju je ispala ruptura lista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stožer je odmah reagirao pismom UEFA-i koja je odobrila pozivanje novog igrača i tako se Bilić odlučio za Šimu Vrsaljka.

No u stožeru hrvatske reprezentacije jedina je tema Irska. Napetost raste pa i motor ekipe tvrdi, ključ je da u nedjelju padnu Trappatonijeve trupe, a onda kreće pobjednički val.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako prođemo grupu, ja sam uvjeren da možemo otići do kraja", rekao je Luka Modrić.

Da idu po naslov prvaka Europe Bilić poručuje na dnevnoj bazi, ali zna da će Trappatoni nanjušiti svaku slabost njegovih boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ključ svega, mi da bi pobijedili Irce moramo odigrati baš vrhunsku vrhunsku, vrhunsku utakmicu. Na temelju priprema, treninga i svega ja sam uvjeren da mi to možemo", rekao je Slaven Bilić.

Samouvjerenost u kampu, svečno ozračje u Warci gdje Poljaci slave blagdan Tijelovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradić vrvi hrvatsko-poljskim obilježjima, stižu i prvi hravtski navijači koji kao i Poljaci sa strepnjom gledaju prema nedjelji.

Kvalitetu je potvrdio sedam milijuna teškim transferom u Kijev i Niko Kranjčar. "Sretan sam i zadovoljan da sam dobio priliku ponovno igrati nogomet u klubu koji ima pretendenciju igrati u Ligi prvaka i koji će se boriti za naslove u svojoj ligi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zanimljive rezultate daju neke ankete koje govore da bi u slučaju ispadanja Poljske, 60 posto stanovnika navijalo upravo za Hrvatsku.

"Meni je važno da 4 milijuna Hrvata u Hravtskoj i još toliko u dijaspori navija za nas, ali je lijepo", rekao je Bilić.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači čekaju nedjelju, a kada su ključni akteri tako uvjereni u uspjeh, valjda mogu mirno čekati.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo