USKOK / ušao u Croatia osiguranje i Hrvatsku lutriju

28.1.2010.
23:02
VOYO logo

arti-201001290384006USKOK je ušao u Croatia osiguranje i Hrvatsku lutriju. Naime, sumnja se da je posredstvom marketinške agencije FIMI došlo do izvlačenja desetaka milijuna kuna za koje se pretpostavlja da su završili na računima bliskih suradnika bivšeg premijera Ive Sanadera.

Kako javlja Nova TV, Croatia osiguranje je sklopila posao s FIMI Medijom vrijedan devet milijuna kuna. U Croatia osiguranju tvrde kako su natječajem cijenu uspjeli spustiti s petnaest na devet milijuna. USKOK, pak, tvrdi kako u nije ušao u Croatia osiguranje zbog nepravilnosti ili kriminalnih radnji u tom Društvu, već da neko vrijeme zajedno surađuju na izdvojenom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz tu tvrtku, policija je danas ušla i u Hrvatsku lutriju. Češljaju poslovne knjige i Ugovore koji su odrađeni sa spornom marketinškom agencijom, javlja Nova TV.

FIMA Medija, koja je do nedavno bila sasvim nepoznata neobično je iznenada doživjela pravi poslovni bum. FIMI Media je u vlasništvu Nevenke Jurak koja je bliska s Mladenom Barišićem, donedavnim blagajnikom HDZ- koji je opet najbliži suradnik Ive Sanadera. Policija sumnja da je su po toj liniji dodjeljivani milijunski poslovi za promociju i reklamiranje poduzeća koje financiraju svi hrvatski građani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo