U PETAK ŽIVO / Urbana uvertira u Riječke ljetne noći: Zabava na riječkom Korzu uz glazbenike, akrobate, klaunove, mađioničare

Image
Foto: Riječan.in

„Urbana uvertira u Riječke ljetne noći“ od 18 do 21 sat na Korzu i pozornicama na okolnim trgovima prethodit će svečanom otvaranju Festivala (21.30 sati ispred „Zajca“)

29.6.2016.
13:16
Riječan.in
VOYO logo

Svečano otvorenje trinaestog festivala Riječke ljetne noći te drugo Međunarodno natjecanje mladih opernih pjevača „Zinka Milanov” najavljeni su na konferenciji za novinare u atriju riječkog HNK Ivana pl. Zajca.

Otvorenje Riječkih ljetnih noći u petak, 1. srpnja pod nazivom „Vaše kazalište vama“ predstavila je ravnateljica Hrvatske drame Jelena Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečano otvaranje Festivala počinje u 21.30 sati ispred zgrade HNK Ivana pl. Zajca, a sudjeluju svi ansambli HNK Ivana pl. Zajca koji će izvesti fragmente poznatih riječkih predstava u posve novom kontekstu. Riječkim kazališnim umjetnicima pridružit će se i Zvjezdan Ružić trio, a redatelj je Vedran Hleb.

„Urbana uvertira u Riječke ljetne noći“ u organizaciji Grada Rijeke događat će se od 18 do 21h na Korzu i pozornicama na okolnim trgovima gdje će nastupiti brojni ulični umjetnici, poznate riječke plesne skupine, glazbenici, akrobati, klaunovi, mađioničari, žongleri, a djeca i mladi moći će naučiti i cirkuske vještine itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Riječan.IN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo