POJAVA LAŽNIH ULAZNICA / Upozorenje za sve fanove spektakla u Beogradu

Image

Nakon veoma uspješne premijere održane prošle godine, Sensation se vraća u Beograd 12. svibnja. Ipak, na internetu su se pojavili oglasi u kojima se nude lažne ulaznice za spektakl u Areni po cijenama nižim od službenih.

10.4.2012.
13:48
VOYO logo

Kao i prošle godine, pojavili su se oglasi na internetu kojima se nude lažne ulaznice za spektakl Sensation u Beogradu po cijenama nižim od onih službenih.

Iako je u međuvremenu došlo do značajnog porasta tečaja eura u odnosu na srpski dinar, cijene ulaznica u dinarima su za sada nepromijenjene. Podsjetimo, ulaznice za Sensation iznose 7000 dinara za regularnu kartu, 14.000 dinara za VIP Deluxe i 21.000 dinara za Sky Deluxe, što je isto kao prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ne dođe do stabilizacije tečaja dinara, sredinom travnja je moguće usklađivanje dinarske cijene ulaznica. Karte koje se nude ispod navedenih cijena i izvan regularnih kanala prodaje predstavljaju pokušaj obmane.

Regularna prodaja ulaznica moguća je ISKLJUČIVO preko ovlaštenih distributera: na Card Service, Eventim i Gigstix prodajnim mjestima, kao i na stranicama sensation.com, tickets.rs, eventim.rs i gigstix.com. Za Sky Deluxe ulaznice, kojih je ostalo veoma malo, kontaktirajte vip@insomnia-global.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije o spektaklu u Beogradu, Sensation Innerspace, koji se održava 12. svibnja u Beogradskoj areni, mogu se naći na:
- sensation.com

- ig-see.com

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- facebook.com/sensation.serbia

- youtube.com/SensationBelgrade

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- twitter.com/SensationSerbia

Nakon veoma uspješne premijere održane prošle godine, Sensation se vraća u Beograd 12. svibnja. Beogradska Arena postat će “Innerspace” - duhovno muzičko iskustvo uz prisustvo tisuća ljudi iz zemlje i svijeta. Sudeći po imenima izvođača, bit će to noć za pamćenje: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo

Još iz rubrike