IGRA SUDBINE / Upoznajte ljubavni par 'Vatri ivanjskih'!

Image
Foto: RTL

Uz impresivna imena hrvatskog glumišta, koji je okupio RTL-ov adut jesenje sheme, dramska serija 'Vatre ivanjske', našli su se i Nevena Ristić i Slaven Španović, koji tumače neke od glavnih likova čije se sudbine isprepliću pod teretom raznih izazova.

21.8.2014.
15:33
RTL
VOYO logo

Mladi glumci Nevena Ristić i Slaven Španović u seriji „Vatre ivanjske“ utjelovljuju ljubavnu priču između liječnice Ane Kolar i uspješnog vinogradara Viktora Magdića. Živote će im promijeniti sudbonosni susret u malenom mjestu Ivanje, u koje je Ana stigla da bi doznala odgovore na pitanja o tajnom životu pokojne pomajke Tilde, ali i otkriti istinu o velikom imanju i vinogradu, koje joj je Tilda ostavila u nasljedstvo. Na izlasku iz vlaka Ana slučajno upozna Viktora, udovca i oca djevojčice, ne sluteći da je on sin samoprozvanog vlasnika njezina imanja. Viktor i Ana se zaljubljuju, uvjereni da će se za svoju ljubav moći izboriti unatoč zlobnim uplivima ljudi iz njihovih života.

POGLEDAJTE NA RTL SADA: Vatre ivanjske - početak serije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevena i Slaven iza sebe imaju nastupe na filmovima i televiziji. Dvadesetčetverogodišnja Nevena, 2012. je diplomirala i magistrirala glumu na Fakulteta dramskih umjetnosti u Beogradu, i to s dvjema kazališnim predstavama – „Tre sorelle“ Stevana Koprivice, za koju su osvojili nagrade nekoliko međunarodnih festivala, te „Mali princ“, koju je Nevena i režirala, a sada se nalazi na programu kazališta „Boško Buha“ u Beogradu, zajedno s aktualnom predstavom „U strahu su velike oči“ u režiji Milana Karadžića.

Image
Foto: RTL

Njezina prva velika uloga bila je ona Vere Inde Korać u seriji „Cvat lipe na Balkanu“, a zatim i lik kadetkinje Bise Tomić u humorističnoj seriji „Vojna akademija“. Nevena je nastupila u nekoliko filmova poput „Oproštaj anđela“, „Oktobar omnibus“,„Marijina epizoda“ s Milenom Dravić (koji će se uskoro predstaviti na međunarodnom festivalu u Montrealu), „Soba s klavirom“ makedonskog redatelja Igora Ivanova i „Nebo iznad nas“ nizozemca Marinusa Gruthofa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvadesetšestogodišnji Slaven diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, a dosad je tumačio u nebrojenim kazališnim predstavama među kojima su „39 stepenica“, „Žuta minuta“, „Od stoljeća sedmog“ te „Plemena“, za čiju je ulogu Billyja prošle godine primio Nagradu hrvatskog glumišta za najbolje glumačko ostvarenje u klasi do 28 godina.

Image
Foto: RTL

Slaven je glumio u filmovima, među kojima svakako treba spomenuti „Broj 55“ redatelja Kristijana Milića, nagrađenog sa sedam ovogodišnjih Zlatnih Arena te „Takva su pravila“ Ognjena Sviličića, koji će zaigrati u programu 71. filmskog festivala u Veneciji, te u serijama „Mamutica“ i „Počivali u miru“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oboje će po prvi put glumiti zajedno te ne skrivaju zadovoljstvo odabira produkcije.

Serija „Vatre ivanjske“ počinje se prikazivati od ponedjeljka 25. kolovoza u 20 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o seriji 'Vatre ivanjske', zanimljivosti o glumcima i sa seta i lokacija snimanja možete pratiti na službenoj Facebook stranicihttps://www.facebook.com/VatreIvanjskeRTLTV?ref=hl!

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo