UPORABNE DOZVOLE: / Bandić bez komentara za novu aferu koja potresa gradsku vlast

Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec
4.10.2015.
18:53
PIXSELL, Davor Puklavec
VOYO logo

Na zamolbu novinara da komentira "aferu uporabne dozvole" koju istražuje Uskok, Bandić je odgovorio da je zadaća Uskoka da istražuje.

"Ako je netko kriv, odgovarat će. Nemam drugog komentara. Šta bih komentirao. Pa ja ne komentiram to. Ako je netko kriv, neka odgovara. To je moj jedini komentar. Neka radi svatko svoj posao", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanove u Ravnicama dobili povlašteni?

Upitan kako komentira to što je među osumnjičenima i njegova bivša zamjenica (Jelena Pavičić Vukičević), Bandić je rekao da se na sve isto odnosi, i poručio: "Kampanja je krenula".

Portal Večernjeg lista u nedjelju piše da "afera uporabne dozvole" ima nastavak, da Pnuskok istražuje kako su gradski činovnici došli do vrijednih stanova te navodi kako ima dokumente koji otkrivaju kako je niknuo stambeno-poslovni kompleks na Ravnicama i kako postoji sumnja da su u tim zagradama stanove dobili ili kupili po povlaštenim uvjetima visoki gradski dužnosnici. Portal navodi i da Jelena Pavičić Vukičević demantira navode medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aferom uporabne dozvole mediji su nazvali slučaj navodne korupcije zaposlenika gradske uprave, koji su građevinskim investitorima davali uporabne dozvole iako nisu zadovoljeni svi potrebni uvjeti, a za uzvrat dobili stanove ili garažna mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo