UPITNO ODRŽAVANJE 'ULTRE': / Organizatori o događaju šute, a u Hajduku još ne žele potpisati ugovor za Poljud

Image

Dosad već inače poznati detalji 'Ultre' ove godine nisu predstavljeni javnosti.

5.4.2017.
11:38
VOYO logo

Hrvatsko-slovenska tvrtka "Adria MM Produkcija", koja je vlasnik licencije za održavanje festivala "Ultra Europe", još uvijek nema potpisan ugovor s Hajdukom za ovogodišnje korištenje gradskog stadiona na Poljudu. Naime, u Hajduku očito planiraju potpis staviti na ugovor tek kad budu sigurni da će biti podmireni svi zaostali troškovi od prethodnih godina, ali i oni za 2017.

"Kao Uprava smo 13. ožujka poslali dopis Banovini kojim smo i službeno inicirali sastanak s Gradom i organizatorima na kojem bismo otklonili nejasnoće, analizirali eventualne probleme i riješili sva pitanja oko festivala. Iz medija smo doznali da je navodno potvrđen datum održavanja 'Ultre', no o tome nismo službeno obaviješteni niti su organizatori sklopili odgovarajući sporazum s našim klubom kao koncesionarom Poljuda. Poučeni negativnim iskustvom iz prethodnih godina, kada su se odluke donosile u posljednji trenutak, želimo to izbjeći i u travnju regulirati odnose", kazao je za Slobodnu Dalmaciju predsjednik klupske uprave Ivan Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Hajduku "Ultra Europe" očito nije po volji jer se održava u vrijeme kad i njihova važna prednatjecanja pa igrači moraju igrati u Dugopolju čime i gube pozamašne iznose koji bi se inače utržili od ulaznica, a potom ih još dočekuje uništen travnjak.

Da u posljednjoj godini trajanja petogodišnjeg ugovora "Ultre" s Gradom ne ide sve glatko, govori i podatak kako već puna dva mjeseca, otkad je objavljen aftermovie prošlogodišnjeg festivalskog izdanja, organizatori nisu s javnošću podijelili nijedan novi podatak. Još uvijek nije poznato ni jedno ime DJ-eva koji bi od 14. do 16. srpnja trebali nastupiti na poljudskoj ljepotici, promocija nikada nije bila tiša, a nisu održane ni uobičajene konferencije za medije. Nezadovoljstvo su iskazali i fanovi na društvenim mrežama, a još uvijek se prodaju i najskuplje ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno, iz Ultre neslužbeno poručuju kako pregovori s izvođačima traju dulje jer žele da za posljednju godinu u Splitu sve bude sjajno te da nema nikakvih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo