apelira na ostavku ostojića / 'Uobičajena je praksa da SDP nikada ne priznaje rezultate, a uvjerljivo već četiri ciklusa gube od HDZ-a'

"Uobičajena je praksa da SDP nikada ne priznaje rezultate, a uvjerljivo već četiri ciklusa gubi od HDZ-a i naših partnera", kazao je kandidat na listi Domoljubne koalicije HDZ-ovac Andrija Mikulić

8.11.2015.
22:56
VOYO logo

Kandidat na listi Domoljubne koalicije HDZ-ovac Andrija Mikulić ne misli da je sve gotovo i pozvao je da se pričekaju službeni rezultati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo s terena informacije da je rezultat još bolji za HDZ. Pozvao bih ministra unutarnjih poslova gospodina Ostojića, koji je rekao da halucinira kada smo govorili o razlici od deset glasova u korist HDZ-a, da on više ne halucinira i da podnese ostavku na poziciju ministra jer je on jedan od najlošijih ministara u najlošijoj Vladi", rekao je.

"Uobičajena je praksa da SDP nikada ne priznaje rezultate, a uvjerljivo već četiri ciklusa gubi od HDZ-a i naših partnera", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovio je ono što su već rekli njegovi stranački kolege - spremni su sjesti i pregovarati sa svima 'onima koji žele reforme i drugačiju Hrvatsku'. Vrlo slične suptilne ponude upućuju MOST-u i iz koalicije Hrvatska raste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo