Unuk Šime Krasić lažirao izbor za miss

Unuk glavne državne revizorice, čini se, pravi je 'uspješan momak'. Do svoje dvadesete, uz to što je uspio kupiti Pamučnu industriju, imati tvrtku za nekretnine, pozabavio se i izborom za miss.

4.3.2010.
22:40
VOYO logo

Unuk glavne državne revizorice Šime Krasić, 20-godišnjak koji je bez problema izbrojio više od 16 milijuna kuna i kupio Pamučnu industriju, do jučer se bavio lijepim djevojkama. Točnije, prošle je godine lažirao izbor za miss Karlovačke županije.

Naime, umjesto lokalnih djevojaka na castinge je dovodio djevojke iz agencije Weltrusky, koja se bavi posredovanjem u angažiranju modela, hostesa i statista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je u njegovu obmanu upala i Karlovčanka Lucija Ujević, koja je naposljetku i izabrana za miss. Među preostalih 11 djevojaka šest je Zagrepčanki, jedna Splićanka, a njih četiri sigurno su iz agencije Weltrusky. No, četiri djevojke, sve iz Zagreba, lokalnoj novinarki tada su predstavljene kao djevojke iz Karlovca, Duge Rese i Ogulina (Tea Lovčalić i Tamara Breberina, Nela Jantol, Tihana Nenadić).

"Previše me pitate, bilo je to prije godinu dana. Bilo je cura iz Karlovca, koja je točno bila odakle sada se više ne sjećam. Moguće je da je bilo i djevojaka izvan Karlovačke županije. Ne znam je li pravilnikom zabranjeno da se natječu cure iz drugih županija. Mislim da nismo angažirali agenciju", izjavio je za Jutarnji list Luka Ivančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, za razliku od njega voditeljica agencije Weltrusky Elizabeta Penovska sjeća se puno bolje.

"Angažirali su nas organizatori natjecanja u Karlovcu i moje cure su nastupile. One jesu iz Zagreba, ali smo nastojali odabrati one koje rodbinski korijeni vežu uz područje Karlovca. Ta usluga je bila besplatna jer je to bila svojevrsna promocija naših modela", pojasnila je Penovska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno je dodala kako su po istom principu angažirani i na izboru za miss Zagrebačke županije. A nositelj licence i ondje je tvrtka Luke Ivančića Prave nekretnine.

Zanimljivo je da su djevojke iz agencije Weltrusky redovito angažirane kao hostese na Zagrebačkom velesajmu, gdje je pomoćni direktor Lukin ujak, Robert Krasić. Njegova suradnica Gordana Majdak Marczius, pak, bila je zadužena za casting u Karlovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201003040074006 arti-201003010817006

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo