sergej iznenadio voditeljicu / 'Umjesto da gledate kako Stanija muze kozu, učinite dobro djelo'

Image

Iako je u emisiji Big Brothera trebao razgovarati o sudionicima showa, glumac Sergej Trifunović je odlučio 'popljuvati' emisiju i pozvati gledatelje da pomognu spasiti život djevojčici.

1.4.2013.
11:13
VOYO logo

Srpski glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji VB Magazin na B92 televiziji te napravio pravi show.

Naime, Sergej je bio pozvan da gostuje u emisiji Velikog brata te komentira život balkanskih zvijezda i zvjezdica unutar luksuzne kuće.

Iako je glumac isprva mislio odbiti gostovanje, na kraju je ipak došao u studio, no sa skrivenim planom.

Naime, Sergej u emisiju uživo došao s velikim kartonom i ukratko izdiktirao što je planirao.

"Ja ću samo nešto kratko reći i onda odlazim. Prije nekoliko mjeseci skupljao se novac za operaciju jedne djevojke. Novac nije prikupljen i djevojka je umrla. U ovom trenutku pomoć je potrebna Tijani Ognjanović. Mora na transplantaciju srca. Svi su operaciju odbili napraviti, no postoji jedan doktor u Houstonu koji bi to učinio, ali za milijun dolara", započeo je.

Dok ga je voditeljica zbunjeno gledala, publika u studiju ga je podržala pljeskom.

"Svi vi koji trošite novac da ovoga ili onoga izbacite iz kuće, napravite neko dobro djelo. Prije nekih mjesec dana Hrvati su sakupili novac za operaciju jedne svoje djevojčice, a pošto pretpostavljam da ste svi vi veliki Srbi i imate ćirilične tastature i družite se na društvenim mrežama, pokažite da ste veći Srbi od Hrvata", nastavio je Sergej te pozvao sve da okrenu broj telefona i pomognu Tijani.

"Mislim da je ovo mnogo korisnije. Bolje da za ovakve stvari dajete novac nego da gledate kako Stanija muze kozu ili tko masturbira. Ne morate ni trošiti novac da Sergej Trifunović napusti studio jer, evo, ja idem sam", zaključio je i napustio emisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo