predložio sebe / Umirovljeni inženjer elektrotehnike došao pred Most da 'prihvati' dužnost premijera

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

'Došao sam na poziv medija u kojima je bilo objavljeno da tko danas dođe na sastanak u 19 sati - može biti biran za premijera. Budući se ne traže nikakve kvalifikacije, smatram da sam kvalificiran i potpuno prihvaćam odgovornost za obnašanje te odgovorne dužnosti', kazao je novinarima Kasum,

18.12.2015.
22:17
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Umirovljeni inženjer elektrotehnike Žarko Kasum došao je u petak ispred sjedišta Mosta, dok su čelnici Mosta, HDZ-a i SDP-a razgovarali o mandataru, kako bi sebe predložio za premijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

(Petar Glebov/PIXSELL)

"Došao sam na poziv medija u kojima je bilo objavljeno da tko danas dođe na sastanak u 19 sati - može biti biran za premijera. Budući se ne traže nikakve kvalifikacije, smatram da sam kvalificiran i potpuno prihvaćam odgovornost za obnašanje te odgovorne dužnosti", kazao je  novinarima Kasum,  koji je bio kandidat Živog zida u prvoj izbornoj jedinici na parlamenatarnim izborima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače,  Most će razgovore s čelnicima HDZ-a i SDP-a, Tomislavom Karamarkom i Zoranom Milanovićem, o definiranju mandatara za sastav Vlade te drugih pozicija, uključujući i Sabor nastaviti u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo