'BEZ OKLIJEVANJA SMO RAZBILI STAKLO' / Beba ostala u zaključanom automobilu, spasili ju umaški vatrogasci: 'Sigurno se pitate gdje su u toj priči roditelji'

Image
Foto: Facebook: Vatrogasci Umag

Vatrogasci spasili su sedmomjesečnu bebu iz zaključanog automobila, dok su se roditelji šetali s dječjim kolicima i psom po Umagu

8.6.2022.
19:33
Facebook: Vatrogasci Umag
VOYO logo

Umaški vatrogasci su danas obavili akciju spašavanja. Naime, oko 12.45 dobili su dojavu o bebi zaključanoj u automobilu. Za nekoliko minuta beba je bila spašena iz automobila u kojem je temperatura bila oko 50 stupnjeva. Potom je znojna i vidno uznemirena prebačena u bolnicu u Izolu.

"Mala beba je do našeg dolaska bilo zaključana u vozilu na suncu 45 minuta. Čim smo dobili dojavu od strane jednog građanina koji je odmah dojavio, dva naša djelatnika krenula su na intervenciju spašavanja tog malog života. Vidjevši u kakvom je stanju dijete, bez oklijevanja razbili smo staklo na autu, izvukli dijete i zbrinuli ga sve do dolaska hitne. Srećom dijete je u redu, ali preventivno je prebačeno u Izolu, na detaljnu kontrolu", rekao je za 24sata zapovjednik umaških vatrogasaca, Bojan Štokovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da roditelja, inače stranih državljana, nije bilo na vidiku sve dok akcija nije bila skoro pa dovršena. "Sigurno se pitate gdje su u toj priči roditelji djeteta. I mi smo se pitali. Nakon što smo dijete izvadili iz auta, roditelji su se pojavili, gurajući dječja kolica, u kojima je bio, ni manje ni više, njihov kućni ljubimac, pas", opisali su situaciju umaški vatrogasci.

Policijska uprava istarska potvrdila je za RTL da radi na utvrđivanju okolnosti ovog, umalo tragičnog, incidenta. Naveli su da sedmomjesečna beba nije ozlijeđena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo