za sve krivi politički obračun / Uhljeb iz Vrgorca: 'Svi piju kavu, nisam jedini. Mogao mi je dati da radim 4 sata'

Image
Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Granić će se žaliti na odluku Općinskog suda koji je opravdao gradsku odluku

4.9.2018.
9:11
Ivo Cagalj/Pixsell
VOYO logo

Gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić objavio je u petak na svojem Facebook profilu da je Grad (a samim time i on) dobio tužbu protiv bivšeg zaposlenika Slobodana Granića koji ih je tužio zbog otkazivanja ugovora o radu. Mladi gradonačelnik istaknuo je da je taj djelatnik “više bio na kavama nego na radnom mjestu”, zbog čega mu je i uručen otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granić, bivši koordinator za sport u Domu športova Vrgorac, tajnik Zajednice športskih udruga Grada Vrgorca te bivši predsjednik HSP-a AS Vrgorac. On, pak, smatra da pravi razlog njegova otkaza nema nikakve veze s njegovim ispijanjem kava, nego s politikom.

"Svi piju kavu, nisam ja jedini koji popije kavu. I njegovi sljedbenici piju kavu pa njima ne dijeli otkaze. Ovdje se radi o političkoj odmazdi. Pranić je bivši član SDP-a i kada je počeo njegov mandat, krenuo se obračunavati s neistomišljenicima. Prvo sam došao na red ja, kao član HSP-a AS, a poslije mene i predsjednik HDZ-a Vrgorac ", kaže Granić za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za njega su uhljebi samo oni djelatnici koji nisu njegovi sljedbenici. Ja imam 62 godine, deset godina bio sam na poziciji koordinatora sporta, pa da mi nije mogao prići i razgovarati sa mnom, ponuditi da radim samo četiri sata dnevno ili na nekom drugom radnom mjestu. Ne, on se mora riješiti svakoga tko nije njegov. Kada je dao otkaz predsjedniku HDZ-a i ugasio gradsko kulturno središte, znate što je napravio? Osnovao je Centar za kulturu i stavio svoje ljude", govori Granić i dodaje da će se žaliti na odluku Općinskog suda koji je  opravdao gradsku odluku, odnosno otkazivanje ugovora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo