Velika zapljena zadarske policije / Uhićen na autocesti s ukupno 1.14 kile kokaina

Image
Foto: PU zadarska

Policijski službenici zadarske prometne policije uhitili su 43-godišnjaka s velikom količinom kokaina

24.10.2018.
15:15
PU zadarska
VOYO logo

Jučer oko podneva policijski službenici Odjela za droge zadarske prometne policije, uhitili su 43-godišnjaka iz Brčkog na autocesti A-1 kod odmorišta Marune. Uhićen je zbog prometnog prekršaja, a upravljao je Audijem bosanskih registracija. Ustanovljeno je da uz bosansko-hercegovačko državljanstvo ima i hrvatsko.

Nakon detaljnijih provjera, pojavila se sumnja da bi se u vozilu mogli nalaziti krijumčareni predmeti te je automobil premješten u krug Policijske uprave zadarske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je izvršena pretraga automobila u kojoj je pronađen paket s ukupno 1140 grama kokaina vrlo visoke čistoće. Uz to su pronađeni i uređaji za zaštićenu komunikaciju te manji novčani iznos. 

Velika zapljena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javljaju iz zadarske policije, utvrđena je sumnja da je 43-godišnjak jedan od članova već detektirane istočno balkanske skupine umiješane u poslove s drogom.

Osim toga, smatra se kako su povezani i s kriminalnim miljeom na našem području, a kokain koji je bio u njegovom vlasništvu bio je namijenjen za daljnju preprodaju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je do sada najveća pojedinačna zapljena kokaina na području Policijske uprave zadarske, a s obzirom da je vrlo visoke čistoće vrijednost mu premašuje milijun kuna.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo