prekršio zakon / Uhićen muškarac koji je napao Pupovca: Ostatke hrane bacao bivši sparing partner Cro Copa i Stipe Miočića

Image
Foto: Filip Kos/Patrik Macek/PIXSELL

Za napad na Pupovca osumnjičen je Saša Mučnjak (36), vlasnik ljubičastog BJJ pojasa iz Gračana

3.10.2018.
19:37
Filip Kos/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija pronašla je osobu za koju sumnja da je hranom napala saborskog zastupnika i predsjednika Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca.

Doznajemo da se radi o 36-godišnjem muškarcu koji je, smatra policija, prošlog petka na tržnici Dolac gađao Pupovca hranom čime je  prekršio Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je osumnjičeni 36-godišnjak 28. rujna 2018. godine, u 14.10 sati, na tržnici Dolac bacio ostatke hrane na 63-godišnjeg saborskog zastupnika čime je ispunio obilježja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", navodi policija. 

Policija je 36-godišnjaka, uz optužni prijedlog, dovela na Prekršajni sud u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje Jutarnji list, za napad na Pupovca osumnjičen je Saša Mučnjak (36), vlasnik ljubičastog BJJ pojasa iz Gračana, koji je svojevremeno bio sparing partner Mirku Filipoviću Cro Copu, a s kojim se razišao još 2011. godine, a nakon toga je otišao "preko bare" i bio i sparing partner Stipi Miočiću

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo