PRIVEDEN DRŽAVNI TAJNIK! / Noćas iza ponoći u kafiću remetio red i mir te vrijeđao policiju; oglasili se iz Vlade

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iz policije nisu izvijestili jesu li njih dvojica i alkotestirani i ako jesu kakvi su bili rezultati

28.11.2020.
20:47
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U noći s petka na subotu, oko 00.35 sati, u kafiću u središtu Vukovara policija je zatekla nekoliko osoba u konzumiranju pića, a tom prilikom je došlo i do narušavanja javnog reda i mira. Iz PU vukovarsko–srijemske su istaknuli kako je prilikom legitimiranja jedne muške osobe, koja je odbijala dati na uvid osobnu iskaznicu, druga muška osoba je negodovala prema policijskim službenicima te narušavala javni red i mir.

Interventna policija obojicu je radi toga privela u prostorije PP Vukovar pri čemu je jedna od te dvije osobe dovedena uz uporabu tjelesne snage. U službenim prostorijama policije utvrđeno je da se radi o 61-godišnjaku i 40-godišnjaku te je nad njima provedena prekršajna obrada zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako neslužbeno doznaje Večernji, radi se o državnom tajniku Stjepanu Sučiću, koji je i čelnik Uprave za zatočene i nestale, i Krunoslavu Šeremetu koji je ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata.

Obojica su, poslije dovršene obrade, pušteni iz službenih prostorija te će biti prekršajno prijavljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubzo je stigla i reakcija iz Vlade.

"Ispitat ćemo što se dogodilo. Ako je sve to istina, takvo ponašanje državnog tajnika je potpuno neprimjereno. U ponedjeljak je sjednica vlade pa će tada biti donesene i odgovarajuće odluke što se tiče njegovog statusa u vladi", rekao je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo