SVI ZA JEDNOGA... / Udruga specijalne policije dala punu podršku Klemmu: 'Stojimo iza svake njegove odluke'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Još jednom su potvrdili potvrđuju da daju potporu inicijativi za početak razgovora sa srpskim veteranima

21.10.2016.
16:52
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata, nakon mnogih negodovanja zbog inicijative njezina čelnika Josipa Klemma da započne susrete i razgovore sa srpskim ratnim veteranima - sazvala je novinare i izvijestila javnost da stoje iza svih odluka svog predsjednika Josipa Klema.

Još jednom potvrđuju da daju potporu toj inicijativi, za razliku od šefa HVIDRE JosipaĐakića koji je danas kritizirao Klemmovu inicijativu u Hrvatskom saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema iskrene isprike, nema iskrenog žaljenja pa stoga mi nemamo što razgovarati s onima koji su Hrvatsku okupirali, razarali, uništavali i ubijali. Sve moje kolege koje žele s njima razgovarati u privatnom aranžmanu, neka to čine, ja im ne mogu zabraniti, no međutim to služi njima na čast. Ja im neću biti mentor, niti ih usmjeravati", kazao je Đakić u Hrvatskom saboru.

"Klemm je naš prijatelj i suborac i ratnik, no međutim ovo što je učinio s inicijativom da bi razgovarao sa srpskim veteranima mislim da je prenaglio i da nema utemeljenja ni uporišta, da stvarno nije sagledao sve aspekte iskrenoga nastojanja srpskih agresora da stvarno budu sa nama u prijateljskim odnosima", kazao je Đakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo