osoblje šokirano / Učenici zbog prevare čakovečke agencije uskraćeni za izlete, šef nestao bez traga

Image

Djelatnici agencije škole su obavijestili da je račun agencije blokiran, a njen je šef, spomenuti Tihomir Kokolek, nestao bez traga

12.6.2015.
16:26
VOYO logo

Čakovečka agencija Express-tours pod kriminalnom je istragom nakon što je njen vlasnik Tihomir Kokolek, primivši nakon javnog natječaja od dvoju osnovnih škola novce za izlet, nestao bez traga. 

Tridesetak učenika četvrtih razreda Osnovne škole Tomaša Goričanca iz Male Subotice i šezdesetak učenika Osnovne škole Donja Dubrava moralo je na dan polaska, u četvrtak ujutro, ostati kod kuće nakon što su njihove škole obaviještene kako novac koji su njihovi roditelji uplatila spomenutoj agenciji (oko 1000 kuna po učeniku) da ista nije podmirila troškove smještaja i putovanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su doznali šokantnu vijest, do njih je stigla i slična informacija iz Rijeke. 

Naime, ondašnji osnovnoškolci koji su bili na izletu u Donjem Kraljevcu u Međimurju, i koji su također za organizaciju uplatili novac agenciji Express tours, nisu se mogli vratiti kući jer agencija nije osigurala autobus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djelatnici agencije škole su obavijestili da je račun agencije blokiran, a njen je šef, spomenuti Tihomir Kokolek, nestao bez traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo