SVIRALI ZA OBNOVU ŠKOLE /

Učenici srušene sisačke glazbene škole zasvirali za obnovu – pokrenuta i kampanja kojom se prikuplja novac: 'Htjela sam poslati poruku da se ne bojimo'

12-godišnja Sara Kolar zasvirala je za obnovu teško oštećene zgrade, na snijegu su joj se sa svojim instrumentima pridružili su joj se i školski kolege

11.1.2021.
21:30
VOYO logo

Snimka djevojčice koja svira na violončelu ispred ruševina svoje Glazbene škole 'Fran Lhotka' u Sisku izazvala je brojne reakcije.

12-godišnja Sara Kolar zasvirala je za obnovu teško oštećene zgrade, na snijegu su joj se sa svojim instrumentima pridružili su joj se i školski kolege, a učitelji glazbene škole pokrenuli su kampanju "Zajedno za glazbenu" u kojoj će se na GoGetFunding platformi prikupljati novac za obnovu. Cilj je sakupiti 200 tisuća eura u razdoblju do 28. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas smo svirali za našu glazbenu školu. Bilo nam je teško svirati, ali to radimo iz ljubavi prema njoj, ispričala je Eva, učenica te glazbene škole.

"Ja sam htjela poslati poruku da se ne bojimo i budimo hrabri i da ovaj potres ništa nama ne može napraviti i da se škola može obnoviti", rekla je Barbara, učenica te škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo