U Zagreb stiže jedini čovjek koji može pomoći Kosor

Usred krize i dramatične političke situacije, u Hrvatsku dolazi Alastair Campbell, stručnjak koji je bio najbliži suradnik Tonyja Blaira.

7.3.2011.
13:03
VOYO logo

U situaciji kad naša premijerka i njezina svita pokazuju potpunu nesnalažljivost u rješavanju problema, u Hrvatsku dolazi Britanac koji bi joj mogao dati pokoji savjet.

Alastair Campbell, stručnjak koji je kao najbliži suradnik Tonyja Blaira i njegov spin doktor 10 godina svakodnevno bio u vrtlogu nacionalnih i međunarodnih, političkih i ekonomskih kriza, 5. svibnja stiže u Zagreb, gdje će održati predavanje u hotelu Westin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji u Zagrebu će govoriti kako komunicirati u krizi, kako osmisliti najbolju strategiju, postaviti ciljeve i koje taktike koristiti da biste bili uspješni. Campbell će također otkriti kako komunicirati s građanima i drugim ključnim akterima, kako se pripremiti za borbu za vlast te kako zaštititi tvrtku u turbulentnim vremenima.

Bivši šef komunikacija u vladi Tonyja Blaira trenutačno je jedan od najbolje plaćenih govornika u svijetu. Zvjezdane trenutke doživio je kada je, iako su svi mislili da je to nemoguće, Blairu donio treću izbornu pobjedu unatoč ogromnom padu popularnosti zbog rata u Iraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blair nije donosio nijednu odluku bez prethodnog savjetovanja s njim, govorilo se da nijedan ministar nije davao izjave bez njegovog odobrenja, a Konzervativna stranka, kako je to rekao jedan britanski stručnjak, nije mogla ni kihnuti, a da laburisti odmah ne uzvrate udarac, piše Business.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo