ČEKALI SMO TRI GODINE / U travnju novi Yeah Yeah Yeahs

Image

Art punk trojka iz New Yorka završila rad na nasljedniku izvrsnog albuma "Show Your Bones".

13.2.2009.
11:26
VOYO logo

Pune tri godine trebale su art punk Njujorčanima Yeah Yeah Yeahs da završe treći studijski album kojem su ovih dana nadjenuli i simpatičan naziv "It's Blitz".  

Svih deset pjesama producirao je stalni suradnik grupe Dave Sitek, ovog puta uz asistenciju post-punk mahera  Nicka Launaya. Riječ je o producentu koji je stekao slavu radom na nekima od ključnih albuma iz prve polovice osamdesetih kao što su Gang Of Four, Killing Joke, Birthday Party i Public Image Limited, a upravo je dogovorio i suradnju s britanskom rock senzacijom The Cribs, bendu čiji je novi član nekadašnji gitarist The Smithsa Johnny Marr .      

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"It's Blitz" dolazi 13. travnja, točno tjedan dana nakon prvog singla "Zero", a kompletan materijal, kao i dosad, zajedničkim snagama napisali su svi članovi grupe. I dalje ih prevode seksipilna pjevačica Karen O, koju mnogi uspoređuju sa slavnom sugrađankom Debbie Harry, te virtuozni gitarist Nick Zinner.

Njihov prethodni album "Show Your Bones" predstavljao je priličan odmak od razbarušenog punk prvijenca "Fever To Tell", a kojim će se smjernicama kretati na "Blitzu" nisu željeli otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo