U SPLIT STIŽE JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH AMERIČKIH FAST FOOD LANACA: / Zaposlit će 150 ljudi

Image

U Splitu restorana brze hrane definitivno ne manjka, no sumnjamo da se Splićani neće veseliti otvaranju popularnog američkog fast food lanca KFC - Kentucky Fried Chicken.

8.1.2017.
18:01
VOYO logo

Konkurencija McDonald'su svjetski je poznata po prženoj piletini. Nakon šest restorana na različitim adresama u Zagrebu, KFC je odlučio svoja vrata otvoriti i u središtu Dalmacije.

'Tako je, planiramo otvoriti prvi KFC restoran u Splitu ove godine. Plan nam je to realizirati do ljeta', rekao je glavni KFC-jev menadžer za Hrvatsku Goran Golubić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je rekao kako su pronašli jedno poslovno mjesto te da ih traže još nekoliko. Ipak, javnost će pozicije saznati tek neposredno prije otvaranja restorana.

Zaposlit će oko 150 djelatnika

'Trenutačno imamo otvoren natječaj za neke poslovne pozicije, a prijave su otvorene do kraja sljedećeg tjedna, do kada se mogu prijaviti svi zainteresirani građani. Zapošljavamo ljude na vodećim pozicijama restorana, a za koji mjesec imamo namjeru raspisati natječaj i za ostala radna mjesta. Tijekom ove godine zaposlit ćemo otprilike 30 ljudi, dok nam je dugoročni cilj u radni odnos primiti oko 150 djelatnika u Splitu', komentirao je Golubić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KFC prisutan u više od 100 zemalja

Lanac KFC postoji još od 1930. godine, kada je Harland Sanders otvorio prvi takav restoran u Louisvilleu u američkoj saveznoj državi Kentucky. Od tada do danas lanac se samo širio, pa tako sada broji gotovo 16.000 restorana širom svijeta, koji su se rasprostranili u više od 100 zemalja. Prvi KFC restoran u Zagrebu je otvoren prije pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo