U SMRTI SPLITSKOG HULIGANA PUNO JE PREVIŠE NEOBIČNIH DETALJA: /

Firića su na autocestu izbacili iz jurećeg automobila?

Image

Službeno, pretrčavao je autocestu, u rano jutro, po magli, i to baš na djelu gdje nema kamera ni odmorišta...

17.10.2018.
19:25
VOYO logo

Prema policijskom izvješću, Ante Firić (27) je u utorak oko 5.20 sati pokušao pretrčati autocestu A3 između Ivanić Grada i Zagreba. Pritom je na njega naletio vozač (58) Hyundaija zagrebačkih registracija koji je išao u smjeru Zagreba. Zatim je na Firića naletio Citroen C5 slovenskih registracija koji je vozio muškarac (31).

Nakon što ga je udario automobilom, vozač je naletio na stupić Hrvatskih autocesta, sletio s ceste te se prevrnuo na krov. U prevrtanju vozila u Citroenu je lakše ozlijeđen putnik. Nakon dva automobila, u nesretnog Firića je udarila vozačica (37) Opel Corse kutinskih registracija. Od siline udaraca Firić je na mjestu preminuo. No što je Firić uopće radio na autocesti i to na njenom prilično opasnim dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
STRADAO HULIGAN KOJI JE SUDJELOVAO U BEOGRADSKIM NEREDIMA: /

Pretrčavao autocestu u ranu zoru, pokosila ga čak tri auta

Image
STRADAO HULIGAN KOJI JE SUDJELOVAO U BEOGRADSKIM NEREDIMA: /

Pretrčavao autocestu u ranu zoru, pokosila ga čak tri auta

Nema kamera, ugibališta...

Ta dionica autoceste nije pokrivena nadzornim kamerama, a na 58. kilometru, gdje je Firić stradao, nema kuća ni odmorišta. S obje strane autoceste nalazi se polje kukuruza, a stotinjak metara od mjesta njegova stradanja nalazi se šuma. Kako doznaje 24sata od više izvora u policiji, jedni nisu zainteresirani za rješavanje slučaja, dok drugi smatraju da bi sad, ako je u pitanju bila namještena nesreća, moglo doći do eskalacije nasilja.

Nagađa se kako su ga možda izbacili iz automobila, možda su mu nekako onemogućili kretanje te ga ostavili u tamnoj odjeći, prethodno prateći slab promet na autocesti kako bi bili uvjereni da će u izvjesno vrijeme ipak naići neka od vozila. Na pitanje tko bi želio Firićevu smrt, u policiji kažu da je kandidata više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznat po neredima u Beogradu

Firić je, inače, bio poznati splitski huligan, koji je nedavno sudjelovao i u velikim neredima u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana. Skupina huligana je potom završila u beogradskom zatvoru, da bi na koncu bili deportirani u Hrvatsku.

Firić je policiji bio poznat i po napadu na jednog ugostitelja na Hvaru. Zasad se zna kako skupina kojoj je pripadao Firić, redom poznati po uličnim nadimcima, već neko vrijeme miruje, točnije policija nije zabilježila incidente poput nasilničkog ponašanja ili reketa, kojima su inače bili skloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo