U OVOM DIJELU HRVATSKE NUDE ČAK 5.500 RADNIH MJESTA: / Poslodavci imaju tek nekoliko uvjeta

Image
Foto: Pixsell, Davor Puklavec

Približava se ljetna sezona u Istri, a istarski hotelijari žurno tragaju za novim sezoncima.

23.2.2017.
20:02
Pixsell, Davor Puklavec
VOYO logo

Prijave su već počele, a neki od ugostitelj u strahu su da neće moći pronaći dovoljno radnika. Najbolje im pašu oni koji su već radili taj posao.

Mario je voditelj smjene pun iskustva s poslovima u turizmu. Cijelo desetljeće, kako kaže, radi ono što voli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućnost napredovanja

'Privlači me puno toga, privlači me šta radim s ljudima , radim ono što volim, može se napredovati i svaki dan se da nešto novo naučiti', rekao je Mario, koji je počeo kao sezonac.

U odnosu na prošlu godinu nudi se dodatnih 600 novih radnih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Apsolutno moraju biti kvalitetni radnici imali oni iskustva ili ne. Međutim, uvijek volja za poslom i daljnjim učenjem i napredovanjem', rekla je Vanja Mohorović, glasnogovornica jednog lanca hotela za dnevnik.hr.

Prvenstveno će se zapošljavati radnici iz Istre, a zatim i oni iz ostalih dijelova Hrvatske. Trajanje ugovora ovisit će o objektu u kojem rade, ali i kvaliteti rada koji će prezentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilika za stalno zaposlenje

Brojne poslove, osim hotelijera, nude i ugostitelji.

'Nekako najkonkretnije je bilo da zapošljavamo sezonce iz prethodnih, prijašnjih sezona odnosno godina zbog iskustva i dobre komunikacije, a ove godine ćemo imati i nova otvorena radna mjesta za nove sezonce', rekao je vlasnik restorana Davor Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je sezona sve dulja, sezonski posao sve lakše postaje prilika za stalno zaposlenje. Priliku za takvo što dobit će prvenstveno radnici kojima su kvaliteta, želja i motivacija na prvom mjestu.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo