U nedjelju će temperatura ići i do 29°C!

Iako temperatura mora još uvijek nije ona prava ljetna, te se kreće od 14 do 17 stupnjeva Celzijusovih, mnogi su subotnje iznadprosječno toplo vrijeme iskoristili i za prvo kupanje.

28.4.2012.
19:58
VOYO logo

Državni hidrometeorološki zavod za nedjelju najavljuje iznadprosječno toplo vrijeme. U unutrašnjosti će najviša dnevna temperatura zraka viša od uobičajenih vrijednosti za kraj travnja. U Slavoniji, Baranji i zapadnom Srijemu puhat će umjeren i jak, na udare sredinom dana i vrlo jak jugoistočnjak.

Jutarnja temperatura zraka biti će između 9 i 14, a najviša dnevna uglavnom od 24 do 29°C. Izrazito visoke temperature do 29 stupnjeva zabilježene su i u subotu, u Splitu, Kninu, Slavonskom Brodu... U Zagrebu (Maksimir) je u 17 sati također izmjereno 29 stupnjeva, pa su u subotu neki hrabriji potražili osvježenje u Jarunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DHMZ najavljuje da će do srijede 2. svibnja prevladavati sunčano te i dalje iznadprosječno toplo. Povremeno će biti male i umjerene naoblake uz tek neznatnu vjerojatnost za lokalne pljuskove, uglavnom na kopnu i na sjevernom Jadranu u utorak poslijepodne i u srijedu. Vjetar će biti većinom slab promjenljiva smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo