VEČERAŠNJI DVOSATNI FINIŠ / U finalu padaju sve maske!

'Sherlock i Watson', jedna od najomiljenijih krimi serija na TV kanalima u svijetu, večeras će na RTL Televiziji završiti u napetom dvosatnom finalu prve sezone.

27.11.2013.
14:04
VOYO logo

Slučaj iz prošlog tjedna kada Sherlock u nevjerici pronalazi Irenu živu nastavlja se u 22:10 sati. Nakon traumatičnog iskustva u zarobljeništvu čovjeka koji vjerojatno radi za Moriartyja, Irena je u šoku, pa je Holmes posvećen njenom oporavku. I dok vrijeme provodi sa svojom izgubljenom djevojkom, na Joan ostaje da pronađe krivca.

Baš kao i Moriarty, otmičar je neuhvatljiv pa Holmes shvaća da niti Irene niti on nikada u New Yorku neće biti sigurni sve dok jedina osoba dostojna Sherlockovog intelekta, Moriarty, taj grad doživljava kao svoje igralište na kojem radi što mu se prohtje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CBS-ov "Sherlock i Watson", u kojem Jonny Lee Miller i Lucy Liu nose naslovne uloge, pokazao se kao pravi hit nominiran za mnoštvo prestižnih televizijskih nagrada, od People's Choice Awardsa, Satallite Awards, Saturn Award, Primetime Emmy Awardsa, ASCAP Film and Television Music Awards 2013., Academy of Science Fiction 2013., Fantasy & Horror Films 2013., Edgar Allan Poe Awards 2013., TV Guide Awards 2013., Teen Choice Awards 2013. pa do Television Critics Association Awardsa 2013.   

Večeras od 22:10 gledajte veliko dvosatno finale sezone na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo