povodom Dana rijetkih bolesti / U Čakovcu besplatnim zagrljajima podržali bolesne

Image
Foto: Miroslava Novak

Svi su oni masovne zagrljaje poklonili obilježavanju Dana rijetkih bolesti pa su na taj su način dali svoj obol međunarodnoj kampanji povodom spomenutog dana.

25.2.2016.
14:15
Miroslava Novak
VOYO logo

"Policajci su supač, dožupanica je grlila sve redom", rekla nam je jedna skupina mališana III. OŠ-e Čakovec ispred platoa njihove škole gdje se je danas nešto iza podneva okupilo silno mnoštvo djece, policajaca, učitelja, županijskih i gradskih dužnosnika, prolaznika koji su se sve redom grlili što su neupućeni čudom gledali.

Sve je vrvjelo od plavih balona, mini poruka i propagandnog materijala koje su dijelili službenici PU međimurske. Svi su oni masovne zagrljaje poklonili obilježavanju Dana rijetkih bolesti pa su na taj su način dali svoj obol međunarodnoj kampanji povodom spomenutog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miroslava Novak

"Drago mi je što se Međimurska županija priklonila ovoj akciji pogotovo ispred škole i u suradnji s PU međimurskom, koja inače preventivno djeluje kada su u pitanju naši najmlađi. Akcija ima veliki edukativni karakter zbog toga što na ovaj način senzibiliziramo naše najmlađe za to da i njihovi vršnjaci te mnogi odrasli imaju određene zdravstvene probleme, a u ovoj akciji se radi o rijetkim bolestima", rekla nam je u stanci grljenja dožupanica Međimurske županije Sandra Herman.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo