Pavičić Vukičević optimistična /

U Bandićevom stožeru ne vlada preveliko oduševljenje nakon anketa, čekaju konačne rezultate

U stožeru Milana Bandića nije se osjetilo preveliko oduševljenje nakon izlaznih anketa, no potpredsjednica stranke Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević, rekla je kako im je bitno da imaju mogućnost sve projekte koje su radili u Zagrebu, pokušati implementirati u cijeloj Hrvatskoj

8.11.2015.
19:30
VOYO logo

U stožeru Milana Bandića, koji dobiva 2 mandata prema izlaznim anketama, nije se osjetilo preveliko oduševljenje, ali činjenica jest da je to za njegovu stranku popriličan uspjeh s obzirom da na prošlim parlamentarnim izborima nisu prošli ni izborni prag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o dojmovima RTL-ovom reporteru Ivanu Vrdoljaku rekla je potpredsjednica stranke Milana Bandića, Jelena Pavičić Vukičević.

"Hvala od srca svim našim sugrađanima koji su izašli na izbore i svima koji su nam dali svoj glas", rekla je Pavičić Vukičević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva mandata - dobro ili ne?

Mi do konca večeri očekujemo da ćemo skupiti još glasova kako bismo na najkvalitetniji način mogli predstavljati jednu veliku populaciju naših sugrađana.

Tijesna trka između dva najveća igrača HDZ i SDP. Mislite li da ćete vi sudjelovati u formiranju možda buduće vlade?

Ni u jednom trenutku nismo bili time zaokupljeni niti bih se upustila u takve procjene. Nama je bitno da imamo mogućnost sve dobre stvari i projekte koje smo radili u Zagrebu, pokušati implementirati u cijeloj Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo