CROWDfunding kampanja / Tvrtka mladog Karlovčanina skupila 324.000 dolara, kreće proizvodnja MAKERphonea

Image
Foto: Pixell

Posla će biti preko glave, jer ukupan broj donatora veći je od 2400

25.11.2018.
15:25
Pixell
VOYO logo

Već u prvih 24 sata bilo je jasno da će crowdfunding kampanja na Kickstarteru biti izuzetno uspješna, a konačni rezultati gotovo su nevjerojatni. Tvrtka Circuitmess mladog Karlovčanina Alberta Gajšaka, umjesto traženih 15.000 dobila je čak 324.000 dolara za svoj novi proizvod MAKERphone.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uradi sam' pristupom osvojio tržište: Inovacije poput njegovih na konferenciji Digital Shapers

MAKERphone: Mladi genijalac iz Karlovca za svoj 'uradi sam' mobitel prikupio 250.000 dolara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je oduševio svijet svojom igraćom konzolom koju su kupci trebali sami i sastaviti, pod nazivom MAKERbuino, Gajšak je sa svojim jednako mladim suradnicima započeo i rad na “uradi sam” pametnom telefonu. Kako su željena sredstva višestruko premašena, dolaze i nove ideje, a mladi genijalac poručuje kako će sve biti uloženo u ovaj i nove proizvode. Tako se, uz osnovni proizvod, koji ipak zahtjeva ponešto tehničkog znanja, planira i krajnje jednostavna verzija za djecu, koja će više nalikovati na slaganje LEGO kocaka, ali će također biti korisna edukacija najmlađima, javlja KAportal.

Odmah kreće proizvodnja MAKERphonea koje su zaslužili donatori, ovisno o visini sredstava. Posla će biti preko glave, jer ukupan broj donatora veći je od 2.400, a donacije su pristizale iz – cijelog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo