smiruju se strasti /

Tvrtka koja je zatražila stečaj Konzuma očekuje skori povratak na njegove police

Image
Foto: Pixsell

U priopćenju navode kako su njihove koke i radnici bili i još uvijek jesu ugroženi neplaćanjem Agrokora

12.5.2017.
10:22
Pixsell
VOYO logo

ZAGREB - Proizvođač jaja Perfa, u čijem je suvlasništvu Ovum d.o.o., tvrtka koja je krajem ožujka zatražila pokretanje stečajnog postupka nad Konzumom, objavila je u petak kako su njihovi proizvodi prisutni na sve više prodajnih mjesta, a očekuju da "sasvim uskoro" budu i na policama Konzuma.

Naime, od kada je Ovum zatražio pokretanje stečaja Konzuma, jaja tog proizvođača i njegovih povezanih tvrtki više nisu bila na policama Konzuma, a iz Perfe danas navode kako je od tada javnost "bila izložena uglavnom negativnim vijestima s farme sretnih jaja Perfa u Donjoj Stubici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju objavljenom "s obzirom na interes javnosti i senzibiliranost medija prema problemima s kojima se susreće farma Perfa-bio", navode kako su njihove "koke i radnici bili i još uvijek jesu ugroženi neplaćanjem".

Ipak, ističu da su njihovi proizvodi sada prisutni na sve više prodajnih mjesta, još ne i u Konzumu, "ali to očekuju sasvim uskoro".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, jučer je u Direktu Vladin povjerenik Ante Ramljak izjavio da misli da su Perfini proizvodi na policama Konzuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo