KAKAV POSLODAVAC / Hrvatska tvrtka iznenadila svog radnika novim automobilom: 'Marijan je s nama već 35 godina!'

Image
Foto: Facebook / Screenshot

U komentarima ispod fotografije, brojni su ljudi pohvalili ovu lijepu gestu poslodavca

20.9.2022.
12:52
Facebook / Screenshot
VOYO logo

Neočekivan poklon za rođendan, ali i za okruglu 35. godišnjicu rada primio je gospodin Marijan Ljubić, zaposlenik tvrtke "Nika konstrukcije" iz Petrijanca. Naime, tvrtka ga je ni manje ni više iznenadila novim automobilom.

Brojne pozitivne reakcije

"Gospodin Marijan Ljubić naš je vjerni zaposlenik od prvog dana - što znači da je s nama već 35 godina! Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom - novom Škodom Octaviom. Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vjernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a vjerujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji", napisali su na Facebook stranici tvrtke uz fotografiju koja je izazvala brojne pozitivne reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka vam čast", "Takvih je gazda u Hrvatskoj na prste nabrojiti", "Marijanu sve najbolje za rođendan, a Vama g. Zvonko čestitam na velikodušnosti! Bravo!", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo