'Tužit ću svakog tko me u javnosti proglasi krivim'

30.6.2012.
14:48
VOYO logo

Nakon što je potpredsjedniku Vlade zbog prometne nesreće u Mađarskoj izrečena kazna od godinu i 10 mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine i sudskim troškovima, njegov odvjetnički tim, bio je "relativno zadovoljan". Potvrdio je to i Čedo Prodanović u Dnevniku 3 HTV-a ujedno pojašnjavajući kako se uvjetna kazna odnosi na Mađarsku te potvrđujući Čačićeve tvrdnje vezane uz brisanje presude.

Zadovoljstvo odlukom

"Za mene je važno da uvjetna presuda u sebi zadrži dopunsku odluku, koja nije standard u mađarskom pravosuđu, a kod nas ni ne postoji, a po kojoj se trenutkom početka valjanosti presude, briše svaki kriminalni dosje. Dakle, ne nakon isteka uvjetne presude nego trenutkom njene pravomoćnosti nemam nikakav dosje i nitko ni na kakav način me ne može zbog toga prozivati u javnosti. To dodatno ukazuje na stupanj moje nevinosti od odgovornosti", kazao je Čačić kod kojeg je to izazvalo vidno zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi list piše kako je kazao da je, nakon što drugostupanjski sud potvrdi presudu, spreman tužiti svakog tko ga u javnosti proglasi krivim za prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo