PRIPREMITE SE... / Elitna zagrebačka ulica bit će zatvorena za promet dva mjeseca, a obilazni pravac je dug 7 kilometara!

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zbog radova na javnom kanalu, ulica Tuškanac će biti zatvorena za promet do 22. siječnja, a obilazni pravac je dug sedam kilometara

19.11.2021.
13:52
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

"Za potrebe izvođenja radova rekonstrukcije javnog kanala ulica Tuškanac na dijelu od ulice Jabukovac (kod O. Š. Jabukovac) do Jurjevske ulice od ponedjeljka u 8.30 sati do subote 22. siječnja 2022. godine do 4 sata bit će zatvorena za sav promet.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:  Tuškanac - V. Nazora - Britanski trg - Pantovčak - Gornje Prekrižje - Tuškanac i obratno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće teškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje", priopćili su iz zagrebačkog Gradskog ureda za mjesnu samoupravu.

No, strpljenja u elitnom dijelu grada će teško biti. Ne samo zbog toga što će radovi trajati dva mjeseca, već i zato što je spomenuti obilazni pravac dug sedam kilometara, piše Večernji. To bi moglo stvoriti probleme i u funkcioniranju diplomatskih predstavništava smještenih uzduž ulice. Naime, na Tuškancu se nalaze veleposlanstva Srbije, Mađarske i Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo